Events

Partners: Shell KPMG PHILIPS ATS
Partners: AkzoNobel EY Tata Steel Deerns
Partners: Tebodin Deloitte SABIC Essity
Partners: Alliander ENGIE Ridder Data Systems Abbott
Partners: Ardagh Group FrieslandCampina Grolsch Royal Wagenborg
Partners: ERIKS Belsimpel

About this event

Category
Career
Organizer
Board 2017-2018
Date and time
Oct 18, 2017 12:00 - 14:00
Location
Amstelveen

Kennismakingslunch KPMG Plexus

Kennismakingslunch meeloopstage KPMG Plexus
Datum: 18 oktober 2017
Tijd: 12:00 - 14.00 uur
Locatie: KPMG hoofdkantoor in Amstelveen
 
Wil je graag kennismaken met consultants van KPMG Plexus? Zijn er vragen die je altijd nog aan een consultant van KPMG Plexus wilde stellen? En wil je graag een meeloopstage bij ons lopen? Dan is deze kennismakingslunch iets voor jou!
 
KPMG Plexus
Onze adviseurs werken aan uitdagende en uiteenlopende adviesopdrachten binnen de zorgsector. Dagelijks begeleiden wij klanten in de zorg bij het (meten en) verbeteren van hun performance. Daarbij komen diverse vraagstukken aan bod: van het transformeren van het zorglandschap tot het werken met digital health en van het ondersteunen van klanten bij het beheersen van (financiële) risico’s tot het bevorderen van kwaliteit van zorg. Impact maken in de zorg, dat is waar wij ons hard voor maken.

Voor wie?
Bij KPMG Plexus zijn we op zoek naar mensen die net als wij een passie hebben om de zorg te verbeteren. De kennismakingslunch is bedoeld voor studenten die interesse hebben in een meeloopstage bij KPMG Plexus. We komen graag in contact met studenten in het (voor)laatste jaar van hun (post)academische opleiding, bij voorkeur in de technische, economische of medische richting zoals: (technische) bedrijfskunde, econometrie, geneeskunde, gezondheidswetenschappen of beleid en management van de zorg.

Aanmelden
Wil je deze lunch graag bijwonen? Schrijf je dan uiterlijk 12 oktober 2017 in via onderstaande link. Uiterlijk 13 oktober hoor je of je geselecteerd bent.

https://home.kpmg.com/nl/nl/home/werken-bij-kpmg/studenten-starters/evenementen/evenement-bekijken.html?p_sfw_id=1109&evt_adv_id=83664&adv_taal=1&p_taal=1