News

Partners: Shell Belsimpel TMC Emixa
Partners: Thales Bollegraaf Recycling Solutions Autohopper

Details

IMPORTANT! Stufi voor Masters (NL)

Bachelor studenten die in het academisch jaar 2014/2015 gaan afstuderen, kunnen in veel gevallen nog studiefinanciering voor de masterperiode verwerven als ze zich nog in het academisch jaar 2014/2015 voor een masteropleiding inschrijven. De FWN hanteert voor de meeste (niet alle!) masteropleidingen maandelijkse inschrijfmomenten, zie het overzicht op: http://www.rug.nl/education/nederlandse-studenten/inschrijven/harde-knip-maatregel. Mits aan de voorwaarden wordt voldaan, is het voor de meeste FWN-masteropleidingen dus technisch mogelijk om per 1 augustus in te schrijven. Om het inschrijfproces tijdens de vakantieperiode in goede banen te leiden, worden er van zowel de student als de administratie extra inspanningen verwacht. Hieronder staan de deadlines vermeld waarop zaken moeten zijn geregeld, alsmede instructies voor inschrijving.

Van de student wordt verwacht dat, als hij/zij per 1 augustus 2015 voor het eerst ingeschreven wil raken voor de masteropleiding:

Hij/zij zich uiterlijk op 3 mei 2015 via Progress aanmeldt voor het afstuderen (een handleiding hiervoor staat op nestor).
Hij/zij zich uiterlijk op 30 juni 2015 via Studielink aanmeldt voor de gewenste FWN-masteropleiding. Kies voor academisch jaar 2014/2015, startdatum 1 augustus 2015.
Hij/zij op uiterlijk op 17 juli 2015 het laatste cijfer inlevert bij het Education Support Centre. Vooral als het om scripties gaat is het van belang om bewijs te hebben dat de scriptie is ge-upload bij de repository van de opleiding (meestal wordt er direct na de upload een bevestigings-email naar de student verstuurd).
Indien de student vervolgens per 1 september 2015 in de betreffende FWN-masteropleiding wil doorstuderen:Hij/zij zich tussen 1 en uiterlijk 31 augustus 2015 (dus GEDURENDE augustus 2015) in Studielink her-inschrijft voor de betreffende FWN-masteropleiding voor het academisch jaar 2015-2016, en daarbij uiterlijk 31 augustus 2015 de betaling voor 2015-2016 in orde maakt.
Studenten die zich per 1 augustus voor een masterinschrijving willen inschrijven moeten zich dus aan de bovengestelde deadlines houden, en niet vergeten om zich in augustus te herinschrijven/betalen voor de betreffende masteropleiding, indien er per 1 september doorgestudeerd wordt.

FWN-docenten zullen worden geïnformeerd over bovenstaande deadlines, met de vraag om daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Studenten die nog studie-onderdelen in de laatste weken voor een deadline moeten afronden (bv bachelorproject/scriptie) wordt dringend aangeraden om ruim op tijd al goede afspraken te maken met supervisors/beoordelaars, over begeleiding, planning, afronding, correctie, nabespreking en het tijdig inleveren van het cijfer bij het ESC. Als je nog verdere vragen hebt, neem dan contact op met de studieadviseur van je opleiding.

Comments

Log in to read and post comments