Events

Partners: Shell KPMG AkzoNobel EY
Partners: Tata Steel Tebodin Deloitte SABIC
Partners: Essity Alliander ENGIE Abbott
Partners: Ardagh Group FrieslandCampina Grolsch Royal Wagenborg
Partners: ERIKS Belsimpel ORMIT Philips
Partners: Cadmatic

About this event

Category
Career
Organizer
Board 2017-2018
Date and time
Mar 21, 2018 12:00 - 14:00
Location
Amstelveen

Kennismakingslunch Strategy & Operations - Health

Kennismakingslunch meeloopstage KPMG Strategy & Operations - Health
Datum: 21 maart 2018
Tijd: 12:00 - 14.00 uur
Locatie: KPMG hoofdkantoor in Amstelveen
 
Wil je graag kennismaken met consultants van KPMG Strategy & Operations - Health? Zijn er vragen die je altijd nog aan een consultant van KPMG Strategy & Operations - Health wilde stellen? En wil je graag een meeloopstage bij ons lopen? Dan is deze kennismakingslunch iets voor jou!
 
KPMG Strategy & Operations - Health
Onze adviseurs werken aan uitdagende en uiteenlopende adviesopdrachten binnen de zorgsector. Dagelijks begeleiden wij klanten in de zorg bij het (meten en) verbeteren van hun performance. Daarbij komen diverse vraagstukken aan bod: van het transformeren van het zorglandschap tot het werken met digital health en van het ondersteunen van klanten bij het beheersen van (financiële) risico’s tot het bevorderen van kwaliteit van zorg. Impact maken in de zorg, dat is waar wij ons hard voor maken.
 
De kennismakingslunch
Tijdens de informele kennismakingslunch krijg je de kans om KPMG Strategy & Operations - Health te leren kennen en alle vragen te stellen die je nog had over de afdeling en een meeloopstage. Tijdens de lunch kun je de sfeer proeven en erachter komen of KPMG Strategy & Operations - Health bij je past.

Voor wie?
Bij KPMG Strategy & Operations - Health zijn we op zoek naar mensen die net als wij een passie hebben om de zorg te verbeteren. De kennismakingslunch is bedoeld voor studenten die interesse hebben in een meeloopstage bij KPMG Strategy & Operations - Health. We komen graag in contact met studenten in het (voor)laatste jaar van hun (post)academische opleiding, bij voorkeur in de technische, economische of medische richting zoals: (technische) bedrijfskunde, econometrie, geneeskunde, gezondheidswetenschappen of beleid en management van de zorg.

Aanmelden
Wil je deze lunch graag bijwonen? Schrijf je dan uiterlijk 15 maart 2018 in via deze link. Uiterlijk 16 maart hoor je of je geselecteerd bent.