Events

Partners: Shell KPMG EY Essity
Partners: Alliander Ardagh Group Grolsch Royal Wagenborg
Partners: Heineken ERIKS Belsimpel Quatronic
Partners: Nouryon ORMIT Cadmatic

About this event

Category
Excursion
Organizer
Board 2019-2020
From
Nov 18, 2019
Until
Nov 21, 2019

Expedition Strategy 2019

Wil jij graag Mckinsey&Company, BCG, Strategy&, Roland Berger, EY-Parthenon en Bain&Company ontmoeten? 

Schrijf je dan uiterlijk zondag 13 oktober in voor Expedition Strategy op onze website! 

Expedition Strategy is een vierdaags evenement dat je kennis laat maken met de top van strategy consultancy. Bovengenoemde bedrijven zullen hun deuren openen om zo een indruk te geven van hun werkgebied.

Dit evenement is exclusief voor studenten van de studieverenigingen Risk, TBV Lugus, T.F.V. ‘Professor Francken’, FMF en VESTING. Van maandag 18 november tot en met donderdag 21 november zullen we met de 25 geselecteerde studenten afreizen naar de Randstad voor in totaal vier intensieve carrièredagen.

Wat houdt Expedition Strategy precies in?

Expedition Strategy is hét carrière evenement om in één keer een goede indruk te krijgen wat het vak van strategy consultant precies inhoudt en om de verschillen tussen deze zes gerenommeerde bedrijven te zien.

Door middel van cases en workshops gegeven door de consultants, krijg je een heldere kijk op het werk van een strategy consultant en de verschillende bedrijfsculturen. Daarnaast is er ook veel ruimte om op informele manier in contact te komen met de consultants. Elke middag is er een business lunch en ’s avonds wordt er een diner en avondprogramma verzorgd waar je uitgebreid de mogelijkheid krijgt om in contact te komen met consultants van deze bedrijven.

Gedurende het hele evenement zal je overnachten in een hotel in Amsterdam. Het gehele programma is kosteloos voor de deelnemers.

Nu vraag je je wellicht af, ik weet niet precies wat strategy consultancy inhoudt, is Expedition Strategy dan wel iets voor mij?

Ook als je nog niets van strategy consultancy afweet ben je van harte welkom tijdens Expedition Strategy. Dit evenement is het ideale moment om te leren wat strategy consultancy inhoudt, de deelnemende bedrijven zullen hier uitgebreid op in gaan.

De bedrijven willen daarnaast jou ook graag leren kennen. Zij zijn op zoek naar leergierige, ambitieuze studenten die het vermogen hebben om analytisch te denken.

Voor meer informatie kun je altijd een kijkje nemen op de website of één van de bestuursleden contacteren.

Geïnteresseerd?

Meld je dan zo snel mogelijk (uiterlijk zondag 13 oktober) aan via onze website. Uit de aanmeldingen worden 25 studenten geselecteerd. Mag je mee? Dan staan je vier fantastische dagen vol luxe lunches, diners en borrels te wachten. We hopen dan ook zo snel mogelijk je aanmelding tegemoet te zien via www.expeditionstrategy.nl.

Samenvatting:

Wat: Expedition Strategy 2019

Wie: Nederlandstalige studenten van Risk, TBV Lugus, T.F.V. ‘Professor Francken’, FMF of VESTING

Kosten: Gratis

Wanneer: 18 t/m 21 november

Waar: Amsterdam & Rotterdam

Vereisten: Upload je CV en cijferlijsten van de middelbare school + universiteit

 

Flowers in Chania