Career

Partners: Deloitte Essity Royal Wagenborg Belsimpel
Partners: NOM Nedap FrieslandCampina Thales
Partners: Quatronic NRG TMC JDE
Essity

 

ESSITY is een wereldspeler

Essity is een wereldspeler op het gebied van hygiëne producten en actief in 100 landen. Essity is ook het bedrijf achter merken als TENA, Tork, Libresse, Tempo, Edet, Plenty, Demak’up en Leukoplast. De hygiene tak is verdeeld in 3 business units; Consumer Goods, Incontinence Care en Away-from-Home.

 

Essity Hoogezand vernieuwend en uitdagend

In Nederland heeft Essity 6 vestigingen, waar ongeveer 1400 mensen werken. Een van deze vestigingen is Essity Hoogezand.
 

De Essity vestiging in Hoogezand werkt samen met het Japanse Unicharm voor de productie van Libero Up&Go luiers. Verder worden in Hoogezand met 500 medewerkers voornamelijk TENA-incontinentieproducten gemaakt, medium/zwaardere incontinentieproducten en baby-broekluiers. Van uit een volledig geautomatiseerd distributiecentrum vinden onze producten hun weg naar de klant. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld.
 

Verschillende ondersteunende units en afdelingen dragen bij aan het eindresultaat: Logistiek, Plant Support, Controlling, Human Resources, Kwaliteit en RESH. Onze sleutel tot succes ben jij! De belangrijkste sleutels in het succes van Essity Hoogezand zijn flexibiliteit, multi-inzetbaarheid en het hoge kennisniveau van de medewerkers. Er is bij Essity veel aandacht voor de ontwikkeling van werknemers, waarbij zelfstandigheid en continu verbeteren de speerpunten zijn.

 

Essity is de leukste plek om te werken, omdat

We met z’n allen mooie hygiëne producenten maken, “essentials” voor het dagelijks leven. Essity is een wereldwijd bedrijf, waardoor je ook contacten met collega’s in andere landen hebt. Er zijn leuke banen in de techniek maar ook binnen sales & marketing, bij een van de merken of bij een stafafdeling zijn er veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Met 4 fabrieken in Nederland en een kantoor in Zeist en Almere zitten we verspreid over het hele land, maar toch zijn we een hechte club van toegewijde mensen.
 

Voor meer informatie bezoek www.essity.com/careers
 

Als je nog niet zo bekend bent met Essity is dit de ideale plek om je verder te orierenen. We laten je hier graag zien wat Essity jou als werkgever te bieden heeft. Bekijk direct onze openstaande vacatures in Nederland en daarbuiten of ontdek wat er verder schuil gaat achter Essity.